Hírek, aktualitások

29. Soproni Ultrahang Napok

A több évtizedes hagyományokkal bíró 29. Soproni Ultrahang Napok – Modern Képalkotó eljárások című továbbképző tudományos ülés került megrendezésre a Hotel Lövérben 2019. október 3-5 között.

A Balfi Gyógyfürdőkórház masszázs- és taposó medencéjének üzemszünete

A Balfi Gyógyfürdőkórház masszázs- és taposó medencéje karbantartási munkák miatt 2019. szeptember 30. napjától 2019. október 10. napjáig nem üzemel.
Az üzemszünet ideje alatt a gyógymedence, a kádfürdő és a szauna szolgáltatásai változatlanul igénybe vehetők.

Iskolások rajzaival színesedett a Gyerekosztály váróterme

A Petőfi Sándor Általános Iskola alsó tagozatos diákjai érkeztek színes alkotásaikkal a Soproni Gyógyközpont Csecsemő és Gyermekgyógyászat osztályára, 2019. szeptember 18-án, szerda délután.

Természetesen, anyatejjel!

Az Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. Az akcióhét célja, hogy minden évben ráirányítsa a figyelmet a szoptatás rendkívüli jelentőségére, valamint globális és közösségi szinten történő támogatására, népszerűsítésére.

Kitüntetések az orvosi hivatás ünnepén

A Semmelweis Nap a magyar egészségügy napja és egyben legnagyobb ünnepe. 2019. július 2-án a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartotta Semmelweis–napi ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Az intézmény több mint 50 munkatársa és két osztály kollektívája részesült elismerésben.

Július 1. az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napja

Közérdekű közlemény:

Július 1. az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napja